Sirop de cătină cu miere 500ml.

25 lei

Siropul de catina obtinut din fructe prin presare la rece are aceleasi efecte ca si fructele proaspete, deorece acest sirop pastreaza nealterate si fara sa se piarda toate substantele active terapeutice. Fructele acestui arbust conţin un complex de vitamine : vit.C (de zece ori mai multă ca citricele), vit.A, vit.B1, vit.B2, vit.B6, vit.B9, vit.E, vit.K, dar şi minerale : calciu, magneziu, fosfor, fier, sodiu.

Siropul de catina obtinut prin presare la rece, se consuma diluat cu apa minerala sau cu alte lichide, ratia indicata pentru o zi fiind de 3-4 linguri. In cazul eforturilor fizice prelungite sau in cazul eforturilor intelectuale , portia zilnica se poate dubla.

Cătina are efecte favorabile în:

  • Gripa, guturaiul, sensibilitatea la raceli.
  • Hepatita, ciroza hepatica
  • Anemia
  • Enterita, colita de putrefactie

Ateroscleroza, fragilitate vasculara

  • Adjuvant in bolile grave (cancer, leucemie, scleroza in placi
  • Potenta, fertilitate la barbati si femei

Descriere

Sirop de catina cu miere (contine catina si miere)

Ambalat la sticle PET de 500ml.

Siropul de cătină obtinut prin presare la rece la Stupina Apostolescu, se consuma diluat cu apa minerala sau cu alte lichide, ratia indicata pentru o zi fiind de 3-4 linguri. In cazul eforturilor fizice prelungite sau in cazul eforturilor intelectuale, portia zilnica se poate dubla.