Meniu Închide

Sirop de cătină cu miere 500ml

25 lei

Sirop de catina cu miere (contine catina si miere)

Ambalat la sticle PET de 500ml.

Siropul de cătină obtinut prin presare la rece la Stupina Apostolescu, se consuma diluat cu apa minerala sau cu alte lichide, ratia indicata pentru o zi fiind de 3-4 linguri. In cazul eforturilor fizice prelungite sau in cazul eforturilor intelectuale, portia zilnica se poate dubla.

Cătina- ginsengul românesc- este considerată cel mai bun vaccin antigripal.

Boabele de cătină au un conținut chimic de excepție, poate cel mai bogat dintre toate plantele din lume. Fructele acestui arbust conţin un complex de vitamine: vit.C (de zece ori mai multă ca citricele), vit.A, vit.B1, vit.B2, vit.B6, vit.B9, vit.E, vit.K, dar şi minerale : calciu, magneziu, fosfor, fier, sodiu

Cătina este foarte eficientă în prevenirea și tratarea gripei, guturaiului, hepatitei, cirozei hepatice, anemiei, enteritei, colitei de putrefacție, aterosclerozei, fragilității vasculare. De asemenea, cătina este adjuvant în cancer, leucemie, scleroză în plăci, alcoolism și tabagism, adjuvant în bolile psihice, eczeme infec­țioase, revigorarea tenului obosit, accelerează dezvoltarea mentală la copii, protejează pielea la frig, vânt și radiații solare etc.

Cătina este un biostimulator de excepție, un regenerator si un energizant dintre cele mai puternice, calitați datorate existenței in cantitati apreciabile a serotoninei.

Serotonina este cel mai important factor antistres continut in fructele de catina, este un antioxidant eficace, evita formarea radicalilor liberi, este un bun imunomodulator, stimuland raspunsul imun in apararea antibacteriana.

Cătina albă are actiune revitalizantă si de refacere pentru piele, are un conținut bogat in componente nutritive esențiale pentru sănătatea pielii si are ca efect incetinirea procesului de îmbătrânire.

S-a descoperit că în fructele de cătina există niște membrane unidirecționale care au rolul de a păstra vitaminele. In timpul fierberii, aceste membrane se distrug. Asa se explica de ce sucurile prelucrate termic si gemurile din cătina nu sînt atat de bogate in vitamine.

Siropul de cătină, obtinut din fructele recoltate din flora spontană prin presare la rece, are aproape aceleasi efecte ca si fructele proaspete, deoarece acest sirop pastreaza nealterate toate substanțele active terapeutice.

Siropul de cătina și miere, obtinut prin presare la rece, se consuma ca atare sau diluat cu apa  sau alte lichide, ratia indicata pentru o zi fiind de 3-4 linguri. In cazul eforturilor fizice prelungite sau in cazul eforturilor intelectuale  porția zilnică se poate dubla.

Acest sirop nu se administrează seara, întrucât poate tulbura somnul datorită energizării produse.

Cătina alba este cea mai dotată plantă medicinală! Fructele ei ar trebui tratate nu ca simplu aliment, ci ca medicamente  naturale de exceptie, adevărate produse farmaceutice oferite de natură gata preparate prin cea mai curata biosinteza.

Cantitate

500ml