Școala stupului

scoala altfel

Venim în întâmpinarea celor dornici să cunoască minunata alcătuire a familiei de albine, ierarhia din stup, drumul mierii din floare și până pe masa noastră, produsele stupului și beneficiile pe care acestea le aduc sănătății, prin deplasarea  unui stup cu albine, de construcție specială, chiar la școală.

Stupul carte cu rame mobile, acționate din exterior, este o inovație recentă a noastră ce permite observarea foarte de aproape a albinelor si activității lor în condiții de deplină siguranță.

Alături de acesta copiii vor putea vedea și buduroiul- un stup tradițional adăpostit într-un trunchi de copac în care sunt decupate ferestre de vizitare. . Aceste modele de stupi au fost prezente la Târgul de turism organizat la City Mall Ploiești, la Târgul de bine organizat de Fundatia Regina Maria la București și la Sărbătoarea Mierii.

La cerere putem face o prezentare a produselor stupului și o degustare: 8-9 sortimente diferite de miere, polen, propolis, căpăcele de fagure, sirop de muguri de brad macerați în miere, sirop de catina și miere-neprelucrate termic.

 

Așteptăm mesajele dumneavoastră la adresa:

contact@mieresincera.ro sau telefon 0740. 452.870